Διαγωνισμός pameexo Θέατρο

Το pameexo.gr σας στέλνει θέατρο!

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το έργο Amor του Θανάση Αλευρά σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου στις 02/12 και 03/12 στο θέατρο Άττις. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μπείτε στη σελίδα του pameexo.gr στο facebook:

Αφού κάνετε την κοινοποίηση και δηλώσετε πως σας αρέσει η επίσημη σελίδα του PameExo.gr στο Facebookhttps://www.facebook.com/pameexogr-255605211149420/?fref=ts

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ με το post που κάνατε και ένα email επικοινωνίας. 
Σε περίπτωση που κερδίσετε, θα ειδοποιηθείτε είτε μέσω προσωπικού ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ στο facebook (ενδέχεται να σας έρθει στην κατηγορία "Άλλα") είτε μέσω email...

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο pameexo.gr την Δευτέρα 31/11/2015.

Το Amor, μια από τις κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων ετών, που αγαπήθηκε από το κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς, επαναλαμβάνεται στο Θέατρο Άττις από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Το Amor, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, είναι μια σκηνική σύνθεση με αφορμή ένα κείμενο του Θανάση Αλευρά. Μετά την Ελλάδα, θα ακολουθήσει σειρά παραστάσεων στο εξωτερικό, καθώς το "Amor" έχει ήδη προσκληθεί από διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Ιταλία, την Τουρκία και την Πολωνία.

Η σκηνή χώρος μιας δημοπρασίας, όπου δειγματίζονται, κοστολογούνται και ξεπουλιούνται οι ρόλοι, τα θεατρικά αξεσουάρ, τα συναισθήματα, οι μνήμες, τα μέλη του ανθρώπινου σώματος. Οι τιμές επηρεάζονται από τις διακυμάνσεις του χρηματιστηρίου.

Οι ηθοποιοί σχολιάζουν με χιούμορ τη σύγχρονη πραγματικότητα, ερμηνεύουν ακραίες συμπεριφορές ανθρώπων που χειραγωγούνται από την εξουσία και χειραγωγούν ο ένας τον άλλον, σε περίοδο κρίσης. Ωστόσο όλα υπονομεύονται από την υπόσχεση του έρωτα που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κινητήρια δύναμη εξανθρωπισμού.

 


Λεωνίδου 7, Αθήνα 104 37, Ελλάδα