Νίκος Καρακαλπάκης - Νέο Cd !!!

 

Ο Νίκος Καρακαλπάκης μας εντυπωσιάζει με τη νέα του κυκλοφορία στο επίσημο music video του καινούριου του τραγουδιού με τίτλο "Να μη θυμάσαι τους σταθμούς" σε μουσική της Πηγής Λυκούδη και στίχους του Φίλιππου Γράψα, από τον δίσκο της Πηγής Λυκούδη με τίτλο "Εν ονόματι του χρόνου". Η σκηνοθεσία είναι του Θάνου Λυμπερόπουλου.

Να ευχηθούμε καλοτάξιδο το νέο τραγούδι του Νίκου.. καλή ακρόαση στους σταθμούς της καρδιάς σας!
https://www.youtube.com/watch?v=ngLQVrmaOGw

Ο Νίκος Καρακαλπάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Eίναι απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος του τμήματος σύγχρονου τραγουδιού του Εθνικού Ωδείου Αθηνών.

Εξαιρετικός ερμηνευτής που η ευέλικτη φωνή του, η σκηνική του παρουσία αλλά και ο αισθαντικός τρόπος ερμηνείας του τον κατατάσσει στους σημαντικότερους σύγχρονους ερμηνευτές.

Επαγγελματικά ξεκίνησε στα τέλη του 2004 με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Graviton. Ακολούθησαν και συνεχίζει δυναμικά με σημαντικές συνεργασίες και  σπουδαίους δημιουργούς όπως με τον Γιάννη  Σπανό,  το Γιώργο  Χατζηνάσιο καθώς και με σπουδαίους Έλληνες ερμηνευτές σε πολλές μουσικές σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα.

Ακούστε τον καινούριο του τραγούδι και δε θα χάσετε!