Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί ?

Επιλέξτε το νυχτερινό κέντρο που θέλετε να διασκεδάσετε, την ημέρα, τα άτομα και συμπληρώστε τα προσωπικά στοιχεία σας που ζητούνται. Τέλος πατήστε κράτηση για να σταλεί η επιθυμία σας στο pameexo.gr. Πολύ σύντομα εκπρόσωπος του pameexo.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της κράτησης.

Πώς πραγματοποιώ μια κράτηση ?

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας. Ο πρώτος τρόπος είναι συμπληρώνοντας την φόρμα κράτησης με το μαγαζί που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία και τα υπόλοιπα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητούνται. Έτσι εκδηλώνετε δηλαδή το ενδιαφέρον σας και στα επόμενα λεπτά επικοινωνούμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της κράτησής σας.
Ο δεύτερος τρόπος είναι τηλεφωνικά στο 6977068874 (w.up) και στο 6948148884 (cu).

Γιατί να επιλέξω το pameexo.gr ? 

Το pameexo.gr συνεργάζεται με τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και σας προσφέρει χαμηλές προνομιακές τιμές. Κάντε εύκολα, γρήγορα και ασφαλή την κράτησή σας.

Υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στις αναγραφόμενες τιμές?

Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση και η πληρωμή γίνετε στο κέντρο που έχετε κάνει την κράτησή σας στην αναγαφόμενη τιμή.

Μέχρι πότε μπορώ να κάνω online κράτηση;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που θέλετε να διασκεδάσετε (γενικά ισχύει το, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα, 2-3 μέρες πριν). Από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας στο 6977068874 (w.up) και στο 6948148884 (cu) για να δείτε σε ποια μαγαζιά υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί;

Η ώρα που θα πρέπει να βρίσκεστε διαφέρει, ανάλογα το νυχτερινό κέντρό (θα σας ενημερώνουμε εμείς για την ακριβή ώρα προσέλευσης), γενικά είναι 11-11:30 το βράδυ.

Πού μπορώ να απευθυνθώ για τις απορίες μου;

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο 6977068874 και 6948148884 ή να στείλετε email στο pr@pameexo.gr και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας.


Ομάδα pameexo.gr